AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Suşehri AKP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, "Birinci sorunumuz tabi ki enflasyon. Hayat pahalığı var, zorluklarımız var, bunların da farkındayız" dedi.

"ŞEYTAN TAŞLAMAKTAN ARTA KALAN VAKİTLERDE DE MEMLEKETİN İŞLERİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIK"

2023 yılındaki seçimlerin önemine değinen Yıldırım şöyle konuştu:

"20 yılda başımıza gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. Darbe girişimleri, Gezi olayları, 15 Temmuz, 17-25 Aralık, elektronik muhtıra, ne sayarsan say. Tabiri caizse şeytan taşlamaktan arta kalan vakitlerde de memleketin işlerini yapmaya çalıştık. Çok da iş yaptık ama dediğim gibi yetmez, daha çok yapmamız lazım. Önümüzde büyük bir 2023 hedefleri var. Birçoğunu gerçekleştirdik. 2053 vizyonumuz var."

"SON 20 YILKİ BAŞARININ ARKASINDA TERÖR ÖRGÜTLERİNE KARŞI KARARLI BİR DURUŞ VAR"

"Bütün bunların hesapları, kitapları yapılmış vaziyette. Ama önemli olan bir şeyi yapmak için önce istikrar lazım, güven lazım. Güven ve istikrarın olmadığı yerde allame-i cihan olsanız hiçbir şey yapamazsınız. Son 20 yılki başarının arkasında bu vardır, milletin desteği vardır, istikrarlı yönetim vardır, terör örgütlerine karşı kararlı bir duruş vardır."

"HAYAT PAHALIĞI VAR, ZORLUKLARIMIZ VAR, BUNLARIN DA FARKINDAYIZ"

"Birinci sorunumuz tabi ki enflasyon. Hayat pahalığı var, zorluklarımız var, bunların da farkındayız. Dünyada yalnız değiliz. Bütün ülkelerin 2 yıllık pandemiden dolayı ayarı bozuldu, tabiri caizse dünyanın çivisi çıktı. Üretim yapılamadı, tedarik zinciri kayboldu ve şimdi muazzam bir talep var ve yetersiz arz var. Bunun neden olduğu bir hayat pahalılığı oldu. Ama bütün bunların üstesinden gelecek siyasi irade var. Liderimiz, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi olarak bizler, bu badirelerden de bugüne kadar birçok badireden memleketi çıkarttığımız gibi çıkartacağız. Hiç endişeniz olmasın" diye konuştu.