Starbucks Haberleri

Starbucks haberleri ve güncel Starbucks gelişmeleri, Starbucks ile ilgili tüm video, Starbucks fotoğrafları ve Starbucks haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


MEDYA

TGRT Haber, Starbucks bardağı ile yayına çıkan haber spikeri Meltem Günay ile yayın yönetmenin işine son verildiğini duyurdu.

GÜNDEM

Starbucks CEO'su Laxman Narasimhan, dünyanın birçok yerinde mağazalarına dönük protesto ve şiddet hakkında bir açıklama yayımladı.

GÜNDEM

AKP Gençlik Kolları, Filistin'le dayanışma mesajı yayımlayan sendikaya dava açacağını söyleyen Starbucks'ı 'yer kapatma eylemi' yaparak protesto etti.

EKONOMİ
EKONOMİ

Starbucks bugünden geçerli olmak üzere kahve fiyatlarına ortalama yüzde 30-45 zam yaptı.

EKONOMİ

Kahve dükkanı zinciri Starbucks, ürünlerine yeni bir zam daha yaptı.

DÜNYA

ABD merkezli kahve zinciri Starbucks, çalışanların güvenlik endişelerini gerekçe göstererek çeşitli yerlerde bulunan 16 şubesini kapatmayı planlıyor.

EMEK DÜNYASI

Maruz kaldıkları kötü çalışma koşullarına, mobbing'e ve düşük ücretlere itiraz etmek için Twitter hesabı açan Starbucks işçileri, "modern kölelik" yaşadıklarını...

TOPLUM & YAŞAM

İstanbulkart, ulaşım kartı olmanın yanında giderek yaşam kartı haline geliyor. Kahve zinciri Starbucks'ta da İstanbulkart ile ödeme devri başlıyor.