Muhalefet partileri Haberleri

muhalefet partileri haberleri ve güncel muhalefet partileri gelişmeleri, muhalefet partileri ile ilgili tüm video, muhalefet partileri fotoğrafları ve muhalefet partileri haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


SİYASET

"TBMM'nin toplanmamasına yönelik kararı bugün için protesto ediyoruz. Meclis'in açılacağı 16 Ocak Salı günü uygulayacağımız tutumu kararlaştıracağız"

GÜNDEM

Ayhan Bilgen, “siyaset kurumu ekonomik krizi ortak radikal adımlar atarak yönetemezse iç çatışmayı doğurabilecek bir kaos yaşayabiliriz” uyarısında bulundu.

SİYASET

Türkiye Raporu’nun mart ayında yaptığı seçim anketine göre, halkın muhalefet partilerine desteği yüzde 61'e ulaşırken iktidarın ise yüzde 39 seviyesinde...

SİYASET

CHP, İYİ Parti, Saadet, Gelecek, DEVA ve Demokrat Parti liderleri 2023 seçimlerine ve güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışmalarına dair değerlendirmelerde bulunmak...

SİYASET

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, "Millet İttifakı da dahil bütün muhalefet partileriyle belli bir zeminde müzakere etmek istiyoruz" dedi.

SİYASET

Muhalefet partileri tarafından parlamenter sistem çalışmalarında son konu siyasi etik ilkeleri oldu. İlkelere aykırı davrananlara ömür boyu siyasi yasak gelecek.

SİYASET

HDP Adalet Komisyonu üyesi Züleyha Gülüm, 5’inci Yargı Paketi’ndeki düzenlemede, çocuğun özne olarak görülmediğini ve sorunların çözülmediğini belirtti.