Çok bulutlu Haberleri

çok bulutlu haberleri ve güncel çok bulutlu gelişmeleri, çok bulutlu ile ilgili tüm video, çok bulutlu fotoğrafları ve çok bulutlu haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


TOPLUM & YAŞAM

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre ülke geneli parçalı bulutlu yer yer çok bulutlu hava hakim.

GÜNDEM

Mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıkları, 14 Nisan Perşembe gününden itibaren batı kesimlerden başlayarak ülke genelinde artacak.

GÜNDEM

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre Marmara, Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında yağmur ve sağanak yağış görülecek.

GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava sıcaklıklarının hızla yükseleceğine işaret eden yeni raporunda flaş uyarılar yer aldı.

GÜNDEM

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu'da kuvvetli sağanak bugün de devam edecek.

GÜNDEM

Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ile Batı Karadeniz'de yağmur ve sağanak, Marmara’nın batısı, Kıyı Ege ile Akdeniz kıyılarında ise yer...

GÜNDEM

Yarından itibaren yağışlar yurdun büyük bölümünü etkilemeye başlayacak. Hava sıcaklıklarında da hissedilir derecede düşüş meydana gelecek.

GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının çarşamba günü hissedilir derecede azalacağını bildirdi. Sisli hava ise bugün etkisini göstermeye devam edecek.

GÜNDEM

Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Çorum çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNDEM

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Ege, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da...

GÜNDEM

Meteoroloji'nin tahminlerine göre hava sıcaklıkları kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normalleri altında, güney kesimlerde mevsim normalleri civarında seyredecek, yağışlar...

GÜNDEM

Meteoroloji'den yapılan tahminlere göre, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz ile Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun ve Akdeniz'in batısı gök gürültülü sağanak yağışlı.