CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 19 milyon 593 bin TL’lik gıda paket alımı ihalesini AKP’li isimlerin yönetiminde olduğu bir şirkete verilmesine tepki gösterdi. Biçer Karaca, “Çok değil 100 gün sonra kayırmacı, Denizlili hemşehrilerimizin hakkını, hukukunu yandaşlara peşkeş çeken bu anlayışa son vereceğiz” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 2 Ocak’ta yaklaşık maliyeti 19 milyon 593 bin 332 TL’lik gıda paket alımı için çıktığı ihaleyi AKP’li isimlerin yönetiminde olduğu bir şirketin almasıyla ilgili açıklama yaptı. Biçer Karaca, konuyla ilgili şunları söyledi:

“AKP’li belediyeler yandaşlara ihale ve rant dağıtmaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi de AK Partili Belediye Başkanı, yine yandaş yönetimi, ortaklarının çoğu AK Partili olan bir şirkete daha kıyak bir ihale teslim etti. Artık bu yandaş, rantçı, çıkarcı düzeninizin sonu geliyor. Çok değil 100 gün sonra kayırmacı, Denizlili hemşehrilerimizin hakkını, hukukunu yandaşlara peşkeş çeken bu anlayışa son vereceğiz. İhale pazarlıklarıyla yandaşlara Denizli hemşehrilerimizin hakkını hukukunu teslim edenlerden 14 Mayıs günü sandıkta gereken cevabı verecek. Yandaşlara teslim ettiğiniz ihalelerin hesabı mutlaka sorulacak.”