Gezi Davası kapsamında 18 yıl hapis cezası alan Mücella Yapıcı, Çiğdem Mater, Hakan Altınay, Can Atalay, Mine Özerden, Tayfun Kahraman, siyasi yasak getirilen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na destek verdi.

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na "kamu görevlisine hakaret", "Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılamak" ve "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla verilen 4 yıl 11 ay 20 gün hapis cezasını onadı.

Kaftancıoğlu hakkında 4 yıl 11 aylık cezanın yanı sıra siyasi yasak uygulanmasına karar verildi.

Gezi Parkı Davası kapsamında 18 yıl hapis cezası verilen Mücella Yapıcı, Çiğdem Mater, Hakan Altınay, Can Atalay, Mine Özerden, Tayfun Kahraman, Canan Kaftancıoğlu'na destek mesajı verdi.

Tayfun Kahraman, Hakan Altınay ve Can Atalay, şu mesajı paylaştı: "Bugün de olduğu gibi yaşadığımız hukuk cinayetlerinin her aşamasında sonsuz desteğini gördüğümüz sevgili #CananKaftancıoğlu asla yalnız yürümeyecek!"

"KADINLARI KORKUTAMAZSINIZ"

Mücella Yapıcı, Çiğdem Mater ve Mine Özerden ise şunları söyledi: "Kadınları korkutamazsınız... Sevgili Canan yanındayız! Susmuyoruz, Korkmuyoruz, İtaat etmiyoruz! #CananKaftancıoğlu"