Germencik Belediyesi, maddi durumdan yoksun ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Germencik Belediyesi Sosyal Ağı (GESA) ekiplerince, yardımsever vatandaşlardan temin edilen mobilya, beyaz eşya gibi ev malzemeleri kullanışlı hale getirildikten sonra ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor. Giyim bankası aracılığıyla da ihtiyaç fazlası giyim eşyaları toplanıp, temizletilerek yine ihtiyaç sahibi ailelerin beğenisine sunuluyor.

GELİNLİK VE SÜNNETLİKLER RAĞBET GÖRÜYOR

Düğün törenlerinde kullanılan gelinlik, damatlık ve sünnet elbisesinin de bulunduğu giyim bankasında, bebeğinden çocuğuna, gencinden yaşlısına her yaştan ihtiyaç sahibine yönelik kıyafetler yer alıyor.

Ellerinde ihtiyaç fazlası ev eşyası ya da elbise bulunan vatandaşlar, belediyenin iletişim hattı olan 0256 563 0120 numarasını arayıp, malzemeleri evlerinden aldırabiliyor. Böylece kullanılmayan ihtiyaç fazlası ev eşyaları ile kıyafetler, çöpe atılmayarak değerlendiriliyor.

“HER FIRSATTA VATANDAŞIMIZ YANINDAYIZ”

Asli işlerin yanında sosyal belediyeciliğe de büyük önem verdiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “Sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz projelerimizle toplumun her kesiminden tüm vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın taleplerini imkanlarımız dahilinde karşılıyoruz. Vatandaşlarımızın yüzündeki bir tebessüm bile tüm yorgunluğumuzu alıyor ve bizi mutlu etmeye yetiyor. Sosyal belediyecilik gereği halkımızın, her anlamda yanında olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.