Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından deprem bölgesine gönderilmek üzere gelen yardımların toplandığı alanda, ilçeye gelen depremzedeler için Sosyal Market ve Butik kuruldu. Depremzedeler için kurulan Sosyal Market ve Butik, açıldığı günden bugüne toplamda 3 bin 500 depremzedeye hizmet verdi. Gazipaşa Belediyesi Fuar Alanı'nda kurulan Sosyal Market ve Butik'te, depremzedelerin acil ihtiyaçlarını karşılayabilmek için gönüllülerin bağışladığı kişisel bakım, yiyecek ve kıyafet gibi ürünler bulunuyor. 
"HALKIMIZIN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ"
Gazipaşa Belediyesi olarak depremzede vatandaşlarımızın her zaman yanında olacaklarını belirten Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Depremzede vatandaşlarımız için ilk günden itibaren buradayız. Gönüllü vatandaşlarımızın desteği ile toplanan yardımları hem deprem bölgesine hem de ilçemize gelen depremzede vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Dört gün önce yapılan yardımların toplanma merkezi Belediye Fuar Alanı'nda Sosyal Market ve Butik kurduk. Vatandaşlarımızın desteği ile kurduğumuz Sosyal Market ve Butik'te toplamda 3500 depremzede vatandaşımıza destek olduk. Depremzede vatandaşlarımıza desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Burada canla başla çalışan mesai arkadaşlarıma ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Yardımları ve duyarlılığı için Gazipaşa halkına teşekkür ediyorum. Önümüzde daha uzun bir süreç var. Yaralarımızı hep birlikte saracağız. Halkımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.
Gazipaşa Belediyesi ekipleri, her gün güncellenen ihtiyaç listesine göre yardımları kabul etmeye ve depremzedelere ulaştırılmaya devam edecek.