Gaziemir Belediyesi, çocukların yarıyıl tatilinde eğlenceli zaman geçirmesi amacıyla, 25 ve 26 Ocak’ta ‘Sömestir Etkinlikleri’ düzenleyecek.

Her yıl farklı etkinliklerle öğrencilerin karnelerini kutlayan Gaziemir Belediyesi bu yarıyıl tatilinde de öğrencilere özel etkinlikler hazırladı. ESBAŞ Spor Salonu’nda düzenlenecek etkinlikler kapsamında, çocuklar sosis balon, yüz boyama, boks ringi, sihirbaz gösterisi, dev twister, dev jenga, basketbol, canlı langırt, renkli zıp zıp, sumo güreşi gibi oyun parkurlarında tatilin tadını çıkaracak. Etkinliğe katılacak çocuklara pamuk şeker, kağıt helva ikram edilecek. 

6-12 yaş aralığındaki çocukların katılabileceği etkinlikler, 25 ve 26 Ocak  saat 10.00’da başlayıp saat 17.00’de son bulacak. Etkinlikler, 10.00-12.00, 12.30-14.30, 15.00-17.00 saatlerinde olmak üzere üç seans halinde yapılacak. Etkinliklere katılmak isteyen çocukların ailelerinin Atatürk Kültür Merkezi ile Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek kayıt yaptırması gerekecek. 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Yoğun bir dönemin ardından karnelerini alan öğrencilerimize ve fedakar öğretmenlerimize güzel bir tatil diliyorum. Sevgili çocuklar, 25-26 Ocak’ta düzenleyeceğimiz Sömestir Etkinliklerimize hepinizi bekliyorum” diye konuştu.