AKP'li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin sanal medya hesabından dün sabah yapılan "Karı büyük bir heyecanla bekliyoruz. Ama bir taraftan da tedbirlerimizi alıyoruz. Karla mücadele ekiplerimiz bugünden hazırlıklarını yaptı. Kar yağışı başladığında 430 personel ve 102 aracımız yollarda görevi başında olacak" paylaşımının aksine yağan ilk karla birlikte hayat felç oldu.Gaziantep şehir merkezinde hayat adeta durma noktasına geldi. Gaziantep merkez başta olmak üzere otoban ve anayollarda da uzun kuyruklar oluştu. Otobüsle yolculuk yapan yurttaşlar gerekli önlemlerin alınmamasından kaynaklı olarak dün geceden itibaren yolda kaldı. Yine Gaziantep Otogarı'nda çok sayıda yolcu muhatap bulamamaktan şikayetçi oldu.

GAZİANTEP  OTOGARI'NDA ÜRÜN FİYATLARI ARTTI

Yüzlerce yolcunun sığındığı Antep Otogarı'nda ürünlerin fiyatları fahiş bir şekilde artırılırken, yine otogarda ısınma ve barınma sorunu yaşayan çok sayıda kişi ise duruma tepki gösterdi. Otogarda bir muhatap bulamayan yolcular ve zabıtalar arasından yer yer gerginlik yaşandı. 

"BURAYI ISITAN YOK"

Görüştükleri Zabıta Müdürlüğü yetkilileri tarafından, "Yapacağımız birşey yok" yanıtını alan yolculardan Seydanur adlı kadın, "Burada bekletiliyoruz. Yetişkini geçtik küçük çocuklar çok üşüyor. Hiç kimse birşey söylemiyor. Polise gidiyoruz zabıtaya gidin diyor. Zabıta danışmaya yönlendiriyor. Danışman odasında oturuyor. Hiç kimseye ulaşamıyoruz. Burayı ısıtan yok. Dışarıdan farkı yok. Normalde 18 TL verilen çorbaya 35 TL veriyoruz" dedi.