Türkiye siyasetinde yaşanan son gelişmeler dokuz8GÜNDEM Siyaset programında dokuz8HABER Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Biçici, Genel Yayın Koordinatörü Mustafa Kara ve Gazeteci Sibel Hürtaş tarafından konuşuldu.

Taliban heyetinin Ankara ziyareti, TÜGVA'da yaşanan kritik gelişmeler ve CHP ile İYİ Parti'nin gündeme getirdiği "siyasi cinayetler" tartışmaları konuşuldu. 

ANKARA'DA SEÇİM HAZIRLIĞI VAR

Gazeteci Sibel Hürtaş, "Ankara'da 2022 Mart veya Kasım ayına göre bir erken seçim hazırlığı var." dedi. Hürtaş Ankara'da bu yönde ne gibi hazırlıklar olduğunu anlattı.

AKP'DE KOPUŞLAR OLACAK

dokuz8 Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Biçici ise AKP'de yaşanacak kopuşlara dikkat çekerek "AKP'de bir kopuş olacaksa bu son seçim yasası ile birlikte olabilir. Gemiyi son anda terk edecek ciddi bir sayı var." dedi.

DAHA ÇOK BELGELER ORTAYA ÇIKACAK

dokuz8 Genel Yayın koordinatörü Mustafa Kara TÜGVA'da yaşananları değerlendirdi. Kara,  "TÜGVA Başkanı'nın açıklamaları ve itirafları bu kadar rahat ve özgüvenli yapması ilginç. Bu neyin rahatı ve özgüvenidir? Daha çok belge çıkacaktır." ifadelerini kullandı.

Yayında konuşulanların detayına YouTube'dan ulaşabilirsiniz.