Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan 49 yaşındaki 3 çocuk annesi Güldane Şahin, yaklaşık 1 aydır faturasını ödeyemediği için elektrik, su ve doğal gazı kesilen evde yaşam mücadelesi veriyor. Eski eşinin kendisini evden çıkarmak istediğini ileri süren Şahin, "Böyle yoksulluk içinde bekliyorum başka bir çarem yok benim, ne yapabilirim? 1 haftadan beri yemiyorum, yok. Olduğu zaman yiyorum olmadığı zaman yok yani" dedi.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesi Cengiz Topel Mahallesi'nde oturan, herhangi bir işi ve geliri olmayan Güldane Şahin, 2021 yılında eşiyle anlaşmalı boşandı. Faturalarını ödeyemediği için elektrik, su ve doğal gazın kesildiğini belirten 3 çocuk annesi Şahin, eski eşi tarafından da evden çıkarılmak istendiğini ileri sürdü. Şahin, şöyle konuştu:

"ELEKTRİĞİM, SUYUM HİÇBİR ŞEYİM YOK 

"25 yıllık evliliğim vardı ama adam bir Suriyeli kadın alıp bırakınca ben mağdur durumdayım. Evim, barkım, gelirim hiçbir şeyim yok. Elektriğim, suyum hiçbir şeyim yok, çaresiz bir şekilde bekliyorum, ne yapabilirim? Kendi ayaklarımın üzerinde durmak için bir iş istiyorum, bir yuva istiyorum. Böyle yoksulluk içinde bekliyorum başka bir çarem yok benim, ne yapabilirim? 1 haftadan beri yemiyorum, yok. Olduğu zaman yiyorum olmadığı zaman yok yani. Ailem yok sahip çıkmıyor. Annem vefat etti babam da mağdur, onlar da benden perişan.

"ESKİ EŞİM EVDEN ÇIK DİYOR"

Ölmek istiyorum başka çarem yok benim, ne yapabilirim? Çaresizlik içinde bekliyorum, ümitsizlik içinde bekliyorum ama yok şansım yok. Suyum bile kesik, elektriğim, doğal gazım... Aşağıdan günlük bir bidon su alıyorum, o suyla ne yapabilirim ben? Hiçbir şeyim yok yani, yapamıyorum olmuyor. Adamda bıraktı gitti evlatlarım da bakmıyor. Sahibim Allah, başka kimsem yok benim. Şimdi ben mesela boşanırken bana imzayı attırdı ama şimdi sürekli 'evimden çık' diyor, evden çıkmamı istiyor adam, ne yapabilirim? Ev kendinin üzerine, yaylayı sattı, burası da kendinin üzerine sürekli bana çık diyor. 'Ben kendim oturacağım, ben geleceğim' deyip beni sürekli taciz ediyor. Evim barkım hiçbir şeyim yok."