Yemen Haberleri

Yemen haberleri ve güncel Yemen gelişmeleri, Yemen ile ilgili tüm video, Yemen fotoğrafları ve Yemen haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

İngiltere Deniz Ticaret Organizasyonu (UKMTO), Yemen açıklarında patlama sesinin duyulduğu bir gemiye destek sağlandığını bildirdi.

DÜNYA

Yemen'deki Husiler, Kasım 2023'ten bu yana Kızıldeniz, Umman Denizi ve Hint Okyanusu açıklarında 98 gemiyi hedef aldıklarını duyurdu.

DÜNYA

ABD, Yemen'deki İran destekli Husilerin kontrolünde bulunan bölgelerde 2 insansız hava aracını (İHA) hedef aldığını bildirdi.

DÜNYA

Yemen'deki İran destekli Husiler, hükümet güçleri ile çıkan çatışmalarda 4 mensubunun öldüğünü duyurdu.

DÜNYA

Günlerdir beklenilen İran’ın İsrail'e yönelik saldırıları başladı.

DÜNYA

Yemen'de İran destekli Husiler, Kızıldeniz, Umman Denizi ve Hint Okyanusu'nda İngiltere ve İsrail'e ait 3 geminin vurulduğunu duyurdu.

DÜNYA

ABD, Yemen'deki İran destekli Husilere ait 4 insansız hava aracını (İHA) imha ettiğini bildirdi.

DÜNYA

Yemen'deki İran destekli Husiler, ABD ve Avrupa'ya yapılan petrol ihracatının yarı yarıya azaltılması çağrısında bulundu.

DÜNYA

Kızıldeniz’deki çok uluslu misyonunu sürdüren ABD, Yemen'deki Husilere ait 6 insansız hava aracına (İHA) yönelik ‘savunma saldırısı’ düzenlediğini duyurdu.

DÜNYA

ABD, Yemen'deki İran destekli Husilere ait 1 insansız hava aracının (İHA) ve 1 insansız deniz aracının (İDA) "meşru müdafaa kapsamında"...

ORTADOĞU

Yemen'deki İran destekli Husiler, Kızıldeniz'de ABD gemisi ile İsrail'in güneyindeki Eliat kentini hedef aldıklarını duyurdu.

DÜNYA

Yemen Başbakanı Avad bin Mübarek, İran destekli Husilerin Kızıldeniz'de gerilimi yükseltmesi nedeniyle, Birleşmiş Milletler (BM) Yemen Özel Temsilcisi Hans Grundberg...