Suç duyurusu Haberleri

suç duyurusu haberleri ve güncel suç duyurusu gelişmeleri, suç duyurusu ile ilgili tüm video, suç duyurusu fotoğrafları ve suç duyurusu haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


SPOR

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle AKP'nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç hakkında suç duyurusunda bulundu.

SİYASET

TİP'in adaylıktan çektiği Hatay Büyükşehir Belediyesi adayı Gökhan Zan, kendisine kumpas kurulduğunu ve suç duyurusunda bulunduğunu söyledi. Hakkında rüşvet konuşmalarının...

YEREL

Eğitim-İş, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Bedriye Tunçsiper ve Genel Sekreter Dilek Karaman hakkında suç duyurusunda bulundu.

GÜNDEM

CHP, TRT’nin muhalefete uyguladığı karartmayı RTÜK ve YSK'ye şikayet etti, savcılığa da TRT yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

GÜNDEM

Atatürkçü Düşünce Derneği, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve okul müdürleriyle ilgili suç duyurusunda bulundu.

GÜNDEM

Niğde'de Türk bayrağını masa örtüsü olarak kullanılmasına Atatürkçü Düşünce Derneğinden suç duyurusu.

GÜNDEM

Ekoloji Örgütleri, Erzincan İliç'teki Anagold Madencilik'te yaşanan katliamın sorumlularının yargılanması talebiyle Çağlayan Adliyesi'nde aralarında eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat...

GÜNDEM

Diyanet İşleri Başkanlığı, sosyal medya hesabından "dini değerlere hakaret ettiği" gerekçesiyle avukat Feyza Altun hakkında suç duyurusunda bulundu.

SİYASET

İstanbul Barosu, Murat Kurum hakkında “öldürme, çevrenin kasten kirletilmesi ve eko kırım” suçlamalarıyla suç duyurusunda bulundu.

GÜNDEM

İstanbul Barosu, Erzincan’daki maden faciasının ardından maden şirketi Anagold Madencilik ve eski Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Cumhur İttifakı’nın İBB...

GÜNDEM

DEM Parti, partilerini sosyal medya hesabından hedef gösteren Ali Kağan Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu.

BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ

TİP, tutuklu vekilleri Can Atalay hakkındaki AYM'nin ihlal kararına uyulmaması nedeniyle Yargıtay, AKP ve MHP yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunacak.