Kabil Havalimanı Haberleri

Kabil Havalimanı haberleri ve güncel Kabil Havalimanı gelişmeleri, Kabil Havalimanı ile ilgili tüm video, Kabil Havalimanı fotoğrafları ve Kabil Havalimanı haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


SİYASET

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Afganistan'daki gelişmelerle ilgili "Ülkedeki çatışmaların iç savaşa neden olmamasını umuyoruz" dedi.

GÜNDEM

Mevlüt Çavuşoğlu, Kabil Havalimanı'nın işletilmesi ile ilgili, "Taliban’dan ve bazı ülkelerden de bizimle iş birliği konusunda talepler var. Ama en...

DÜNYA

Reuters, ABD'nin tamamen çekilmesinin ardından Taliban'ın kontrolüne geçen Kabil Havalimanı'ndan iç hatlar uçuşlarının cuma günü başlayacağını aktardı.

SİYASET

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Afgan halkının hak ve özgürlükleri konusunda dünyaya güvence vermeden Taliban’ı meşrulaştıracak her tür ilişkiye karşı...

DÜNYA

Taliban'ın Siyasi Büro Sözcüsü Naim, Türkiye'den Kabil Havaalanı konusunda "teknik yardım" alabileceklerini söyledi ve "Arzu etmezlerse diğer taraflarla da görüşebiliriz"...

DÜNYA

Reuters'a konuşan ABD'li yetkili yetkili, saldırılarda hiçbir ABD'linin hayatını kaybetmediğini belirtti.

DÜNYA

ABD ordusu, Kabil Havalimanı'ndaki bombalı saldırılar sonrasında Afganistan'ın doğusundaki Nanbahar bölgesinde bir IŞİD mensubunu insansız hava aracıyla hedef aldı.

DÜNYA

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Taliban'ın Afganistan'ın başkenti Kabil'deki Hamid Karzai Uluslararası Havalimanına girerek kontrolü sağladığı iddialarını yalanladı.

DÜNYA

Kabil Havalimanı yakınında meydana gelen patlamada, yabancı askerler dahil 13 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

DÜNYA

İngiltere Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlarına Kabil Havalimanı'na gitmemesi konusunda uyarıda bulundu. ABD'nin Kabil Büyükelçiliği'nden de benzer bir uyarı geldi.

DÜNYA

Taliban ülkedeki Afganların Kabil Havalimanı'na erişmesine bölgedeki kaos nedeniyle izin vermeyeceklerini açıkladı.

DÜNYA

Taliban'ın Afganistan'ın başkenti Kabil'de kontrolü ele geçirmesinin ardından Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı'nda tahliye çalışmaları hızla devam ediyor.