İletişim Başkanlığı Haberleri

İletişim Başkanlığı haberleri ve güncel İletişim Başkanlığı gelişmeleri, İletişim Başkanlığı ile ilgili tüm video, İletişim Başkanlığı fotoğrafları ve İletişim Başkanlığı haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


GÜNDEM

İletişim Başkanlığı, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin yeniden müzeye çevrildiği iddiasının doğru olmadığını söyledi.

GÜNDEM

İletişim Başkanlığı'na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Bakan Mehmet Şimşek'in konut kiralarındaki yüzde 25 zam sınırlamasının kalkacağını söylediği iddiasını yalanladı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, basında yer alan 'otoyol ve köprülerin satılacağı' yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı.

GÜNDEM

2.4 milyar TL bütçesi olan İletişim Başkanlığı, bütçesini daha eylül ayından tüketti. Masrafları 2 milyar TL'ye ulaşan İletişim Başkanlığı, eylülde...

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valisi Davut Gül’ü İstanbul Valisi olarak atadı.

GÜNDEM

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı’na İbrahim Kalın’ın atandığını duyurdu.

Genel
ANKARA
GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in iddialarını yanıtlarken Resmi Gazete’yi yalanladı.

GÜNDEM

HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan, İletişim Başkanlığı üzerine yaptığı konuşmada, “Amacı tek ses yaratmak ve buna aykırı her sesi de...

GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi (Stratcom Summit) İstanbul'da başladı.

GÜNDEM