Hukuk Müşavirliği Haberleri

Hukuk Müşavirliği haberleri ve güncel Hukuk Müşavirliği gelişmeleri, Hukuk Müşavirliği ile ilgili tüm video, Hukuk Müşavirliği fotoğrafları ve Hukuk Müşavirliği haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig ve 1. Lig'den toplamda on üç kulüp ve bazı kulüp başkanları ile teknik direktörlerin farklı...

SPOR

TFF Hukuk Müşavirliği, aralarında Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da bulunduğu 11 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etti.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den 7 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den 9 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un yanı...

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yanı sıra iki kulübü Profesyonel...

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den 4 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig'den 9 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

SPOR
SPOR

VavaCars Fatih Karagümrük, İttifak Holding Konyaspor, Gaziantep, Trabzonspor ve Aytemiz Alanyspor Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildi.