Hollanda Haberleri

Hollanda haberleri ve güncel Hollanda gelişmeleri, Hollanda ile ilgili tüm video, Hollanda fotoğrafları ve Hollanda haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog, Hollanda Ulusal Holokost Müzesi'nin açılışı için gittiği Amsterdam'da protesto edildi. Protestoya katılanlar, Gazze'de ateşkes talep etti.

GÜNDEM

Hollanda'da aşırı sağcı Özgürlükler Partisi'nin (PVV) lideri Geert Wilders, şeriat karşıtı sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan avukat Feyza Altun'a...

DÜNYA

Hollanda'da temyiz mahkemesi, uluslararası insancıl hukuk ihlalleri sebebiyle İsrail’e F-35 savaş uçağı parçalarının satışının durdurulmasına karar verdi.

DÜNYA

Hollanda‘nın eski başbakanlarından Dries van Agt ve eşi ötanazi yoluyla hayatlarına son verdi.

DÜNYA

Hollanda'da fosil yakıt kullanımının sonlandırılması için eylem düzenleyen yüzlerce iklim aktivisti, gözaltına alındı.

DÜNYA

Hollanda’nın Rotterdam kentinde, araç konvoyuyla Filistin’e destek gösterisi düzenlendi.

DÜNYA

ABD ve İngiltere, Avustralya, Bahreyn, Kanada ve Hollanda'nın desteğiyle yürüttükleri hava harekatı kapsamında Yemen'deki 8 Husi hedefini vurduklarını açıkladı.

DÜNYA

Hollanda'da insan hakları örgütleri Oxfam Novib, PAX ve The Rights Forum, İsrail'e F-35 savaş uçağı parçalarının ihracatının durdurulması talebini reddeden...

DÜNYA

Hollanda'da yılbaşı kutlamaları gergin geçti. Havai fişeklerin kullanıldığı olaylarda bir kişi yaşamını yitirirken, polis olaylara müdahale etti.

GÜNDEM

İstanbul Büyükçekmece'de trafikte tartıştığı bir sürücünün aracına saldıran Hollanda plakalı aracın sürücüsü B.Ç, "mala zarar verme" ve "hakaret" iddiasıyla tutuklandı.

DÜNYA

Hollanda'nın Utrecht şehrinde yüzlerce kişi, Filistin'e destek amacıyla yürüyüş gerçekleştirdi.

AVRUPA

Hollanda'nın Rotterdam kentinde, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında öldürülen Filistinli çocuklar için anma etkinliği düzenlendi.