Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı Haberleri

Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı haberleri ve güncel Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı gelişmeleri, Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı ile ilgili tüm video, Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı fotoğrafları ve Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

ABD yönetimi, Afganistan'dan tahliye sürecinin başladığı 14 Ağustos'tan bu yana toplam 116 bin 700 kişiyi ülkeden çıkardı.

DÜNYA

Kabil'deki Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı'na bu sabah yapılan saldırıyı IŞİD üstlendi.

DÜNYA

Kabil Havalimanı’ndaki patlama sırasında tahliye edilmeyi bekleyen gazeteci Mariam, saldırının ardından Taliban üyelerinin de üzerlerine ateş açtığını anlattı.

DÜNYA

Afganistan'ın başkenti Kabil'de Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı'nın bulunduğu bölgedeki terör saldırılarında ölenlerin sayısı 90'a yükseldi, en az 150 kişi yaralandı.

DÜNYA

Kabil'deki Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı dışında üst üste yaşanan patlamada en az 60 kişinin saldırılarda yaşamını yitirdiği belirtildi.

DÜNYA

Taliban'ın Afganistan'ın başkenti Kabil'de kontrolü ele geçirmesinin ardından Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı'nda tahliye çalışmaları hızla devam ediyor.

DÜNYA

ABD yönetimi, tahliye sürecinin başladığı 14 Ağustos'tan bu yana Afganistan'dan tahliye ettiği kişi sayısının 37 bini geçtiğini açıkladı.

DÜNYA

ABD Savunma Bakanlığı, Afganistan'ın başkenti Kabil'den 14 Ağustos'tan beri 17 bin kişinin tahliye edildiğini ve bunların 2 bin 500'ünün Amerikan...

SİYASET

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Afganistan'daki Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı'nda şu ana kadar herhangi bir saldırı, taciz ve müdahalenin söz...