Hamas Haberleri

hamas haberleri ve güncel hamas gelişmeleri, hamas ile ilgili tüm video, hamas fotoğrafları ve hamas haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

İsrail medyasındaki habere göre, Mossad Başkanı'nın Gazze'de anlaşma olasılığı önerisini Netanyahu'nun reddettiği bildirildi.

Genel
DÜNYA

Hamas, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde insansız hava aracıyla (İHA) sivilleri doğrudan hedef almasını kınayarak, Tel Aviv'in Gazze'de işlediği suçlardan ABD...

DÜNYA

ABD'nin Gazze'de tüm esirlerin serbest bırakılmasıyla bağlantılı olarak acilen ateşkes sağlanması talep edilen karar tasarısı, bugün oylamaya sunulacak.

DÜNYA

İsrail güçleri, Hamas ile varılan son esir takası kapsamında serbest bırakılan Filistinlilerden 11'ini yeniden gözaltına aldı.

DÜNYA

İsrail basını, Tel Aviv ile Hamas arasında esir takası anlaşmasına varılmasına yönelik müzakerelerin İsrail heyetinin Katar'a ulaşmasıyla resmen başladığını duyurdu.

DÜNYA

İsrail ordu güçlerinin, Gazze'nin batısındaki Eş-Şifa Tıp Kompleksi'ne (Şifa Hastanesi) insansız hava araçları (İHA) ve yoğun silah sesleri eşliğinde düzenlediği...

DÜNYA

İsrail ordusu, daha önce esir olarak sınıflandırılan kendi saflarından bir subayın, 7 Ekim 2023 saldırılarında öldürüldüğünü duyurdu.

DÜNYA

İsrail Başbakanlık Basın Ofisi, savaş kabinesi toplantısının ardından Hamas'ın teklifinin reddine ve Refah'a saldırı onayına ilişkin açıklama yaptı.

DÜNYA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas'ın ateşkes ve esir değişimi anlaşmasına ilişkin son teklifini, şartların "halen akıl dışı" olduğu ifadeleriyle reddetti.

DÜNYA

Hamas'tan İsrail'in planlarını reddeden aşiretlerin tutumuna övgü yağdırdı.

DÜNYA

Eski ABD Başkanı Donald Trump, İsrail tarafında olup olmadığına ilişkin soruya, "(Gazze'deki) Sorunu bitirmek zorundasınız." dedi.