Gökçeada Haberleri

gökçeada haberleri ve güncel gökçeada gelişmeleri, gökçeada ile ilgili tüm video, gökçeada fotoğrafları ve gökçeada haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


YEREL

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde, kamyon ile hafif ticari aracın çarpıştı, 1 kişi hayatını kaybetti.

Genel

Çanakkale'de, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada arabalı vapur hatlarında yarınki bazı seferler, beklenen fırtına nedeniyle iptal edildi.

YEREL

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde otomobil ile çarpışan motosikletteki sürücü hayatını kaybetti.

YEREL

Çanakkale'de, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada feribot hatlarında yarınki bazı seferler, beklenen fırtına nedeniyle iptal edildi.

YEREL

Çanakkale'de, fırtına nedeniyle yarın Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılması planlanan feribot seferlerinin iptal edildiği bildirildi.

Genel

Hristiyan inancına göre Hz. İsa'nın vaftiz edilişinin 2024. yıl dönümü, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde denizden haç çıkarma töreniyle kutlandı.

GÜNDEM

Çanakkale’de, fırtına nedeniyle yarın Gökçeada ve Bozcaada’ya yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.

GÜNDEM

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde, hırsızlık suçundan tutuklanan Enver Ç. ve Kenan Ç. isimli iki kardeş, kendilerine dava açan savcı Ali K.'yi...

GÜNDEM

Çanakkale'de beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada hatlarındaki bazı feribot seferlerinin yapılamayacağı bildirildi.

YEREL
YEREL
Genel