AFP Haberleri

AFP haberleri ve güncel AFP gelişmeleri, AFP ile ilgili tüm video, AFP fotoğrafları ve AFP haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


SEÇİM 2024

31 Mart seçimlerine geniş yer veren dünya basını, İstanbul'daki yarışın sonucunu Kürtlerin ve İslamcıların belirleyeceği yorumu öne çıktı.

DÜNYA

Al Jazeera muhabiri Hamza Dahduh ve AFP çalışanı Mustafa Süreyya, Gazze'deki İsrail saldırısında öldürüldü.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM), Ukrayna'da Fransız haber ajansı Agence France-Presse (AFP) muhabiri Arman Soldin'in öldürülmesini kınadı.

GÜNDEM

AFP çalışanları halaylarla greve çıktı

EMEK DÜNYASI

AFP işvereni ile sürdürülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine grev kararı alındı.

GÜNDEM

Fransız haber ajansı AFP, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen depremzedelerin 14 Mayıs seçimlerine katılamamaktan 'endişe' duyduğunu yazdı.

GÜNDEM

Fransız haber ajansı AFP, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Erdoğan karşısında önce olduğunu aktardı.

GÜNDEM

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerine yönelik senaryolar dünya basınında yer tutmaya devam ediyor.

GÜNDEM

Fransız haber ajansı AFP, İYİ Parti lideri Akşener'in altılı masayı dağıtmasını değerlendirdi. Birleşik Krallık merkezli stratejik danışmanlık şirketi Maplecroft'un eski...

GÜNDEM

Türkiye'den Almanya'ya giden doktorların sayısı son 10 yılda 7 bin 500'ü geçti. AFP haber ajansı doktor göçünü yazdı.

DÜNYA
EMEK DÜNYASI

TGS ile Agence France-Presse Türkiye bürosu arasında devam eden toplu pazarlık süreci anlaşmazlıkla sonuçlandı ve sendika grev kararı aldı.