Pek çok farklı alanlarda farklı yazı tiplerine ve buna bağlı olarak da farklı kalemlere ihtiyaç vardır. Kullanım alanlarına ve amaçlarına göre kalemler üreten Faber Castell kalem içeriği ile bir hayli göz dolduruyor. Tamamen gereksinimlerinizi gözden geçirerek bir kalem seçmeniz son derece yerinde olacağından Faber Castell kalemlerin yüzlerce seçenekleri arasından kendinize uygun bir tercih de bulunabilirsiniz.

Faber Castell kalem modelleri arasında en çok kullanılan ürünlerin başında kurşun kalem geliyor. Eğitim camiasında öğrencilerin bir numaralı tercihi olan Faber Castell tükenmez ve dolma kalem konusunda da kalır yanı yoktur. Boya ve keçeli kalemler ise çizim ve boyama ile meşgul olan yediden yetmişe herkesin tercihleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Faber Castell Kalemlerin Özellikleri

Oldukça geniş kullanım alanına sahip olan Faber Castell modelleri farklı özellikleri ile dikkat çekiyor. Faber Castell kalemler tutuş kolaylığı sağlayan ergonomik gövde tasarımına sahiptir. Kaymayan yapısı ve yumuşak dokusu sayesinde rahat bir yazı deneyimi sunar.

Kâğıtta kolay iz bırakma özelliğine ve kaliteli bir silgi ile kolayca temizlenebilme niteliğine sahip Faber Castell kalem modelleri ve daha fazlası için https://www.guvensanat.com/faber-castell sayfasına göz atabilirsiniz.