İstanbul Sultangazi’de 15 yaşındaki Elif Çakal’ın uçurumdan düşerek şüpheli şekilde yaşamını yitirmesi ile ilgili başlatılan soruşturmada, 4 kişi için yakalama kararı çıkarıldı. Tekrar gözaltına alınan S.T. tutuklanırken, 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

İstanbul'un Sultangazi ilçesine bağlı Cebeci Mahallesi'nde bulunan eski maden ocağındaki uçurumdan düşerek yaşamını yitiren 15 yaşındaki Elif Çakal'ın yanında bulunan 4 kişi için yakalama kararı çıkarıldı.

ŞİDDET GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

DHA'nın aktardığına göre, soruşturma sürerken Çakal'ın ölümünden kısa süre önce yanındakilerden biri tarafından çekilen görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Çakal'ın yanındaki iki kız tarafından düştüğü uçurum kenarında dövüldüğü görülüyor. Kavgadan kısa süre sonra Çakal'ın cansız bedeni bulundu.

İKİ KİŞİ ARANIYOR

Elif Çakal'ın geçen Cumartesi günü cansız bedeninin bulunmasıyla başlatılan soruşturmada gözaltına alınıp tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen T.Y., S.T. ile iki erkek adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Ancak savcılık, Çakal'ın yanındaki 4 kişi hakkında yakalama kararı çıkardı. 17 yaşındaki S.T. ve 15 yaşındaki T.Y. bugün tekrar gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. S.T. tutuklanırken T.Y. ise ev hapsi şartıyla adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. 22 yaşındaki G.K. ve 21 yaşındaki U.B.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.