Döşemealtı Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99’uncu yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. İlçenin dört bir yanını Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle süsleyen belediye ekipleri, bayram günü de binlerce Türk bayrağı dağıtacak. Araç korteji, meşalelerle fener alayı yürüyüşü ve konserlerle kutlanacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için geri sayım başladı.

Her yıl olduğu gibi bu senede coşkuyla kutlanılacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlıklar tamamlandı. Döşemealtı Belediyesi, ülkenin bağımsızlık meşalesini yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm milli kahramanlarını saygı ile anmak için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde ilk olarak araç korteji oluşturacak. Özel olarak hazırlanan 29 Ekim otobüsü ve yüzlerce araçlık konvoy, 29 Ekim Cumartesi günü saat 17:30’da Yeşilbayır Mahallesi’nde bulunan Döşemealtı Belediyesi araç kademesinden hareket edecek. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, otobüsten halkı selamlayarak Türk bayrağı dağıtacak.

TURGUT ÇINGI VE MELEK MOSSO KONSERİ

İlçeyi baştan sona gezecek olan kortej, Bahçeyaka Mahallesi Kapalı Cuma Pazarı önünde sona erecek. Burada yine Türk bayrakları ve Atatürk posterler ve meşalelerle fener alayı yürüyüşü düzenlenecek. Vatandaşlar ellerindeki meşalelerle bando takımı eşliğinde Döşemealtı Belediyesi önü kent meydanına kadar gelerek burada düzenlenecek olan konsere katılacak. Saat 19:00’da Turgut Çıngı, en sevilen şarkılarını seslendirecek. Ardından saat 21:00’da ünlü sanatçı Melek Mosso sahne alarak davetlileri coşturacak.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, tüm Döşemealtılı ve Antalyalıları büyük 29 Ekim coşkusuna ortak olmaya davet ederek, “Bağımsızlık meşalesinin yakıldığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı her yıl olduğu gibi büyük bir gururla ve coşkuyla kutlayacağız. Tüm vatandaşlarımızı bu güzel kutlamalara katılmaya davet ediyorum” diye konuştu.