Döşemealtı Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ilçedeki dar gelirli yurttaşa gıda kolisi dağıtacak. Günler öncesinden hazırlıklarına başlayan Nar Masa ekipleri, mahallelerde muhtarlıklarıyla iş birliği yaparak ihtiyaç sahibi aileleri tespit etti. Döşemealtı Belediyesi ekipleri ise tespit edilen ailelere ulaştırmak için temel gıda maddelerinden oluşan yardım kolilerini hazırlayarak dağıtıma hazır hale getirdi. 

Ramazan ayının ilk günü itibarıyla erzak paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya başlarken, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç de çalışmaya dayanışmacı yurttaşları katılmaya davet etti.

Genç, “Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın tüm İslam alemine, ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Döşemealtı Belediyesi olarak her zaman halkımızın yanında olmaya, ihtiyaç sahipleri incitmeden destek vermeye çalıştık. Bu yıl da Ramazan ayı öncesi çalışmalarımızı tamamladık ve hazırladığımız erzak paketlerini sofralara ulaştırıyoruz. Maddi durumu iyi olan ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize destek vermek isteyen hayırseverler bize 444 05 07 numaralı hattımızdan, Nar Masa ekiplerimiz ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’müzle iletişime geçebilirler” dedi.