Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol A Takımı oyuncu ve antrenörlerini ağırladı. 

Ekim ayında başlayacak Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele edecek olan kadın voleybol takımı oyuncu ve antrenörlerini ağırlayan Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Genç, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sporcuların yanı sıra antrenörler Nazmi Bayköse, Ahmet Şahin, Sercan Tepegöz ve Mertcan Kılıç ile yeni sezon değerlendirmesi yapan Genç, takıma yeni sezonda başarılar diledi. 

Bu yıl elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Genç, “Hem yıldız hem midi kız takımımız, Türkiye üçüncüsü olarak ilçemize büyük bir gurur yaşattı. Şimdi ikinci ligde bu yıl şampiyon olma sırası. Kızlarıma ve teknik ekibime güvenimiz tam. Desteğimizi asla çekmeyeceğiz ve ilçemizin adını her platformda başarıyla duyurmaya devam edeceğiz” dedi.

Haftada 11 antrenman yaparak 9 Ekim’de başlayacak olan lige hazırlandıklarını aktaran baş antrenör Nazmi Bayköse ise “Şu an moralimiz çok yüksek. Başta Döşemealtı Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımız Turgay Genç, yönetim kurulumuz ve teknik ekibimizin desteği sürekli arkamızda. Sporcularımızın aileleri ve elbette Döşemealtı halkının da desteğiyle bu sezon ikinci ligde şampiyon olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.