Ayakkabı modelleri içerisinde dolgu topuk olanlar herhangi bir kıyafete mükemmel bir kombin oluşturacak şekilde kullanılabilir. Dolgu topuklu ayakkabı modelleri kıyafetin özelliğine ve türüne göre farklı uzunlukta olabilir. Bunu kadınlar kendi boylarının durumuna göre de seçebilirler. Dolgu topuklu ayakkabılar kadınlar için ilk olarak rahatlığın adresi olarak görülmektedir. Bunun yanında özel kıyafetlerle giyilmek üzere de dolgu model ayakkabılara ulaşmak mümkün olmaktadır.

Dolgu topuklu ayakkabılar, platform tabanlı ve burun ile topuk arasında kalın bir bölge bulunan yüksek topuklu ayakkabılardır. Dolgu kısımlarının bazıları tahtadan, mantardan ve hatta plastikten yapılabilir. Genellikle normal topuklulardan daha kalın bir tabana sahip olan bu modeller normal ayakkabılardan daha dengeli bir şekilde yürümeyi sağlamaktadır.

Dolgu Topuklu Ayakkabılar

Dolgulu ayakkabılar sandaletler, botlar, mokasen ayakkabılar ve hatta babetler sıradan düz ayakkabılar gibi görünebilir ama aslında ayağınızın altında size ekstra destek sağlayan ekstra bir katmana sahip bulunmaktadır. Dolgu model ayakkabılar doğrudan ayakkabının üst kısmına tutturulmuş bir topuk ve ayağın altındaki bir platform tabandan oluşmaktadır.

Ayakkabı seçerken topuk yüksekliği önemli bir faktördür. Topuk ne kadar yüksek olursa, ayağınız o kadar güvenli ve dengeli olur. Bunun için https://www.jabotter.com/dolgu-topuklu-ayakkabi sayfasından dolgu topuklu modellerini inceleyebilirsiniz.