Dokuz8haber ajansı ağı 2014 ve 2015 yıllarında olduğu gibi bu yıl da 1 Mayıs hazırlıklarını ve eylemlerini takip etmek üzere 1 Mayıs Haber Takip ve Yayın Ağı kuruyor. dokuz8HABER 1 Mayıs Haber Ağına katılım mümkün.

Türkiye'nin dört bir yanından toplam 120 muhabirden oluşacak olan dokuz8HABER 1 Mayıs Haber Ağı, en az 40 kentte 1 Mayıs meydanlarından haber, bilgi, görüntü geçecek. 1 Mayıs'ta gün boyu #1M16 etiketini kullanacak olan dokuz8HABER, sosyal medya akışını da etkin bir şekilde takip ederek doğrulanmış içerikleri haberlere dönüştürecek. Sitemizden de canlı blog sistemiyle yayın yapacak olan ajansımız, twitter-facebook ve youtube hesaplarından da eş zamanlı haber-içerik paylaşımı hayata geçirecek.

Ağa nasıl katılabilirsiniz?

dokuz8HABER 1 Mayıs Haber Ağına katılmak da mümkün. Bu ağın bir parçası olmak isteyenler, katılım formunu doldurabilir. Ayrıca [email protected]'a mail atarak veya facebook sayfamıza ve twitter hesabımıza mesaj bırakmak da mümkün. dokuz8HABER merkezi haber ağına katılmak üzere kayıt olanlara ulaşacak.