Diyarbakır’da çobanlık yapan babalarına yemek götürmek için yola çıkan ve üç gündür haber alınamayan 10 ve 12 yaşlarındaki iki kardeş bulundu. Dilenirken bulunan çocukların kente nasıl geldikleri ise bilinmiyor.

Diyarbakır’da çobanlık yapan babalarına yemek götürmek için yola çıktıktan sonra dört gündür kendilerinden haber alınamayan 10 ve 12 yaşlarındaki iki kardeş bulundu. Diyarbakır’ın Silvan ilçesine bağlı Akçayır Mahallesi’nde çobanlık yapan Suriyeli Haddur ailesinin 10 yaşındaki Hatem ile 12 yaşındaki Vahide isimli çocuklarından üç gündür haber alınamıyor. Çobanlık yapan baba Necdet Haddur, üç gün önce kendisine evden yemek getirmek üzere yanından ayrılan çocuklarından o günden sonra haber alamadığını söyledi. Mezopotamya Ajansı, dilenirken bulunan çocukların kente nasıl geldiklerinin ise bilinmediğini aktardı

KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNULMUŞTU

Silvan Emniyet Müdürlüğü’ne gidip çocukları için kayıp başvurusunda bulunduğunu anlatan baba, halen bir sonuç alamadığını aktardı. Endişesi günden güne büyüyen baba, çocuklarının bir an önce sağ salim bulunmasını istemişti.