Artvin’de Hamdi Tanpınar sinema salonunda DİSK/Genel İş Sendikası Artvin Şubesi 4.olağan genel kurulunu yaptı.

4. Olağan genel kurulana Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, DİSK Artvin Şube Başkanı Selim Bilgin, Artvin dışından siyasetçi aynı zamanda sendikacılar ve DİSK/Genel iş sendikası üyeleri katıldı.

 Halkın demokrasisini  Türkiye işçi sınıfı kuracak diye seslenen DİSK/Genel iş sendikası Artvin  Şubesi Yönetim kurulu üyesi Yeşim Sancal kürsüye DİSK/Genel iş sendikası Şube Başkanı selim Bilgini davet etti.

DİSK/Genel iş sendikası Artvin Şube Başkanı selim Bilgin” Çok uğraştılar arkadaşlar DİSK’İ Karadeniz’den silmek için . Her türlü yasal engel ve dezenformasyonla olumsuz bilgilerle ve benim hakkım dada sosyal medyadan bir sürü şeyler yazdılar. Hayatımı işçinin dışanda başka bir yerde görenler var mı. İki pandemi süreci yaşadık işçinin hakkı ve güvenliği için sokaklarda yine bizdik. Biz her tür engellemeye rağmen sokakta ,caddede vede iş yerinde mücadele vermeye devam edeceğiz arkadaşlar. Değerli arkadaşlar biz doğruluğun dürüstlüğün arkasındayız. Sizlere burdan bir şey söyleyeceğim, il başkanımız burda bu adamlar dün İstanbul’aydılar ve CHP’nin vizyon toplantısına katıldılar.Belediye başkanlarımızda burda.Bunuda açıklıkla söylemek istiyorum biz bir adım gelene 11 adım gideriz. Bize el uzatanı kucaklarız. Bizle kim beraberse seçim dede onla beraber olacağız arkadaşlar.Biz evcilik oynamıyoruz, alın teri dökerek evine ekmek götürmek derdinde olanların hakkını hukukunu savunuyoruz ve boş işlerle uğraşmıyoruz. Sendikacılık neyse onun hakkını vermeye çalışıyoruz. Sen balkonda oturacaksın  Selim ve arkadaşları otopark önünde haklarını arayacak yok kardeşim böyle bir şey yok.Ya hep beraber ya hiç birimiz.” Dedi.