Uyuşturucu ticareti suçlamasıyla tutuklanan Ali Osman Akat'la fotoğrafı çıkan Abdurrahman Dilipak, "Kolombiya- Türkiye hattında iş tutanlar herkesin kapısını çalmışlar. Benimle de kenevir konusunu konuşmak için gelmişti" açıklamasında bulundu.

ERDOĞAN VE SOYLU İLE FOTOĞRAFLARI DA ÇIKTI

Kokain kaçakçılığı iddiasıyla tutuklanan iş insanı Ali Osman Akat'ın AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da aralarında bulunduğu birçok siyasetçiyle çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

"HERKESİN KAPISINI ÇALMIŞLAR"

Akat'la yan yana gelenler arasında siyasilerin yanı sıra Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'ın da bulunduğuna dair fotoğraf sosyal medya paylaşıldı. Dilipak, konunun gündem olmasının ardından şu açıklamayı yaptı:

"Kolombiya Türkiye hattında iş tutanlar herkesin kapısını çalmışlar. Benimle de Kenevir konusunu konuşmak için gelmişti. üBen de ABD ile iş yapanların ilgisini çekiyor, ama bizimkilerden kimse kurumsal olarak gelmiyor diye düşünmüştüm. MİT bu işi biliyor mu idi, ya da CIA ve FBI!? İşin içinde Almanlar da var. Adam Türk-ABD iş adamları başkanı, Emniyet, Narkotik nasıl bu işin farkına varmadılar. Ve bugün bu iş nasıl ortaya çıktı ve 4 ay öncesi bir operasyon neden bugüne kadar gizli kaldı. Cevabını arayan o kadar çok soru var ki, bu işler kördüğüm olmuş gibi."