Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında gündeme yönelik açıklamalarda bulunuyor.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

SENDELEDİK AMA EĞİLMEDİK:

İftira salgınına inancımız şifasıyla karşılık veriyoruz, Merhameti de biliriz, mertliği de biliriz, hesap sormasını da biliriz. Biz bu vatan uğruna rahmetle andığımız kurt bakışlı 3 bin şehit verdik. Siyasi şeceremiz, Türklüğe duyulan emsalsiz bir sevdanın potasında eriyerek hür oldu. Çelme taktılar, tökezledik ama düşmedik. Arkamızdan ittiler, sendeledik ama eğilmedik. Kuyuya attılar Yusuf olup çıktık. Mahkum ettiler "Vatan sağ olsun" dedik. Bulanık akan suların günü geldiğinde durulacağına inandık. 

HEPSİNE MEYDAN OKUYORUM: 

Hiç kimse boşuna hayal kurmasın, boş yere hesap yapmasın. MHP, içinde milletin olmadığı hiçbir hedefi kabul etmez, etmeyecektir. MHP, aslını inkar etmez, etmeyecektir. Bizi meşgul edip Türkiye üzerinde oyun kuracağını zanneden, davamızın iffetine çamur atmaya çalışan ahmaklara, asalaklara en küçük geri adımımız söz konusu olursa 'Gök girsin, kızıl çıksın'. Hepsine meydan okuyorum. Fitne yayan siyasetçileri, sözde gazetecileri, ülkeden korkakça kaçmış şerefsizleri, FETÖ'cü hainleri, millet hasımlarını rezil rüsva etmek için uygun zamanı bekliyoruz. Bize kan sıçratmak isteyenlerin alayının elinde şehitlerimizin kanı vardır. Şeytanın uşaklarına milletin evlatları yenilmeyecektir. 

HESAP 14 MAYIS'TA GÖRÜLECEK: 

Türkiye'ye kalkan elleri kırmak bizim için şeref bahsidir. Bize FETÖ'cüler saldırıyormuş, saldırsınlar. Bize PKK'lılar saldırıyormuş, saldırsınlar. Zillet İttifakı iftira kusuyormuş, kussunlar. Bizim tarafımız bellidir. Açık hesap 14 Mayıs 2023 tarihinde sandıkta görülecektir. Partimizin zor durumda olduğunu söyleyen çapulcular vardı. Ağızlarından salyalar aka aka istifa edip gidenlerden bahsediyorlardı. Algı operasyonuyla üstümüze geliyorlardı. PKK'ya mütareke çağırısı yapan, Türkiye'yi zalimlere teslim etmek için tertip yapan ne kadar siyasetçi varsa Cumhur İttifakı'nın kan kaybettiğini koro halinde söylüyorlardı. Bu cürüm grubuna gerçekten yuh olsun, yazıklar olsun. 

Ayrıntılar gelecek...