Kahramanmaraş merkezli depremlerde yakınlarını kaybeden Ebru Acaroğulları ve Akif Yılmaz çifti, yerleştikleri Denizli’de evlendi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Denizli’de Kahramanmaraşlı afetzede çiftin nikah şahitliğini yaptı. Ebru Acaroğulları ve Akif Yılmaz çiftine evlilik cüzdanını takdim eden Biçer Karaca, “Hepimiz 6 Şubat sonrası bambaşka insanlar olduk. Umut ediyorum ki bundan sonra böyle acılar yaşanmasın. Sizler yeni bir başlangıç yapıyorsunuz umarım ki hepimiz için de bu yeni başlangıç güzelliklerle dolu olsun” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli’de Kahramanmaraşlı depremzedeler Ebru Acaroğulları ve Akif Yılmaz çiftinin nikah törenine katıldı. Deprem anında Hakkâri’de görev yapan TSK personeli Emre Yılmaz ve Ebru Acaroğlulları, 6 Şubat’taki Kahramanmaraş depreminde birçok yakınını kaybetti. Depremde akrabalarını kaybeden çiftin, Denizli’deki nikahını Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan kıydı. Acaroğulları ve Yılmaz çiftinin nikah şahitliğini yapan ve evlilik cüzdanını veren Biçer Karaca, şair Ahmed Arif’ten alıntı yaparak şunları söyledi:

“Çiftimize yeni yaşamlarında mutluluklar diliyorum. Geçmişin acılarının unutulduğu geleceğin umutla dolduğu bir yuva diliyorum. Bu gününde biz ona aile olmak o yaraları birlikte sararken mutlulukları da onlarla paylaşmak istedik. Hepimiz 6 Şubat sonrası bambaşka insanlar olduk. Umut ediyorum ki bundan sonra böyle acılar yaşanmasın. Bu 18 günün sonunda sizlerin attığı bu imzalar hepimiz için umut, güzel yarınların anahtarı olsun. Sizler yeni bir başlangıç yapıyorsunuz umarım ki hepimiz için de bu yeni başlangıç güzelliklerle dolu olsun.”