Denizli'nin Çivril ilçesinde su kanalına düşerek kaybolan çocuklardan acı haber geldi. 2 çocuktan 1'i olan Hakkı Bargan'ın cansız bedenine ulaşılırken Rafet Ergen'i arama çalışmaları ise devam ediyor.

hak.jpg

Alınan bilgiye göre, 18 Temmuz'da Kıralan Mahallesi'nde ikamet eden 9 yaşındaki Rafet Ergen ile 11 yaşındaki Hakkı Bargan'dan haber alamayan ailelerinin 112 Acil Çağrı Merkezine kayıp ihbarında bulunmasının ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarda, Hakkı Bargan'nın cenazesine sulama kanalında ulaşıldı.

Ekipler, kayıp olan Rafet Ergen'yi bulmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

NE OLMUŞTU?

Kıralan Mahallesi'nde ikamet eden Rafet E. ile Hakkı B'den haber alamayan aileleri, 112 Acil Çağrı Merkezine 18 temmuzda kayıp ihbarında bulunmasının ardından bölgeye AFAD, jandarma, itfaiye ve su altı arama kurtarma ekibi sevk edilmişti.

Bir tanığın, çocukları son olarak, mahalleden geçen sulama kanalı çevresinde gördüğünü söylemesi üzerine, arama kurtarma ekipleri arama çalışmalarına bu bölgede başlayarak kanalın akış yönü olan Baklan ilçesindeki tali uzantılarında da yoğunlaştırmıştı.

Çalışmalara Çivril Kaymakamı Turan Soğukoluk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Veysel Yanık ile vatandaşlar da katılmıştı.