Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediye bünyesinde görev yapan yol işçileriyle kahvaltıda buluştu.

Başkan Çetin, sabah mesaisine yol işlerinin şantiyesinde başladı. Çetin işçilerle kahvaltı yaptı, sohbet etti. 

Ziyaretinde, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Görevini en iyi yapan vatanını en çok sevendir” sözünü anımsatan Çetin, şunları söyledi:

“İyi niyetle ilçesine, belediyesine, işine sahip çıkan her emekçi kardeşimiz bizim başımızın tacı. Altını çizerek söylüyorum; bazıları vatan millet edebiyatı yapıyor ama Atatürk’ün dediği gibi ‘Görevini en iyi yapan vatanını en çok sevendir.’ Ben Fen İşleri personelinden adım gibi eminim, sizler bu anlayışla görevinizi yapıyorsunuz. Sıcakta asfalt döküyorsunuz, büyük zorluklar içinde çalışıyorsunuz. Bütün yük de sizin omuzlarınızda. Nasıl çalıştığınızı ben iyi biliyorum. Personel eksiği de var. İnşallah önümüzdeki asfalt sezonunda sorunlarınızı çözeceğiz. Sadece asfalt da değil. Fen İşlerinin yükü, sorumluluğu ağır. Yaptığımız tüm projeler Fen İşlerinden geçiyor. Dokuz yılda Çukurova’yı şantiyeye çevirdik. İlçe belediyesinin yetkisini, imkanlarını sonuna kadar zorlayarak projeler geliştirdik. Yükün büyük bölümü sizlerin omuzlarında.

Promosyon konusunu merak ediyorsunuz. Bu konuda tavrımız belli. En iyi koşulları sağlamaya çalışıyoruz. Bankaların kotalarını doldurmaları dolayısıyla bu işi yılbaşından sonraya bıraktık. Yeni maaş düzenlemeleri ile maaşlar artınca promosyon da artacaktır.”

Çetin, Türkiye’de yaşam şartlarının zorlaştığını belirterek, sözlerini şöyle sonlandırdı:

“SESİM GÜR ÇIKIYORSA, SİZLERE GÜVENDİĞİM İÇİNDİR”

“Biz Belediye’yi epey bir borçla devraldık ama bunu hiçbir zaman bahane yapmadık. Bu şartlarda bile şeffaf yönetimle, parayı doğru kullanarak borcu sıfırladık. Önümüzdeki asfalt sezonunda Çukurova’da hiçbir sıkıntı bırakmayacağız. Tüm yolları ayna gibi yapacağız. Ağaç dalıyla gürler. Belediye’nin yükü saha işçilerinin omuzlarında. Benim sesim gür çıkıyorsa, sizlere güvendiğim içindir. Sizlerin emeği üzerinden konuşuyorum.”