Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, depremzedelere destek olmak için başlattığı baza, elbise dolabı ve yemek masasından oluşan mobilya üretimine devam ediyor.

Çorlu'ya yerleşen depremzede yurttaşların mobilya ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ürettiği mobilyalar, ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, devam eden çalışmalara ilişkin şunları söyledi:

“Yaşadığımız depremlerin ardından değerli vatandaşlarımızın yaralarını sarabilmek için Çorlu Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çorlu halkının verdiği büyük destek ile deprem bölgelerine yapmış olduğumuz yardımların ardından kentimize gelen depremzede vatandaşlarımız için halkımızın da destekleri ile yardımlarımızı sürdürüyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'müz bünyesinde oluşturduğumuz alanda vatandaşlarımızdan gelen ev eşyalarını depremzede vatandaşlarımıza ulaştırmanın yanı sıra Çorlu Belediyesi olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü'müze ait atölyede baza, elbise dolabı ve yemek masası üretimine başlamıştık. İlk etapta üretilen 92 adet tek kişilik ve çift kişilik baza, 38 adet elbise dolabı ve 10 adet yemek masasından oluşan mobilyaları, ihtiyaç sahiplerine teslim ettik. Ekiplerimiz, depremden etkilenerek kentimize gelen vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda üretime devam edeceğiz.”