Yılmaz Erdoğan'ın genel sanat yönetmenliğini ve eğitmenliğini üstlendiği, BKM imzalı Çok Güzel Hareketler 2'den ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Bu akşam 3. sezonuna başlayacak olan komedi programından 19 oyuncunun birden ayrıldığı aktarıldı.

EKİP 39 KİŞİDEN 20 KİŞİYE DÜŞTÜ

Medya Radar'ın haberine göre, Kanal D’nin 2019’dan bu yana ekranda olan komedi programında, 19 oyuncunun ayrılmasıyla beraber ekip 39 kişiden 20 kişiye düştü. 

13 Haziran tarihinde yayınlanan 89. bölümüyle sezon finali yapan BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler 2'de ilk ayrılık haberi Gürhan Altundaşar ile Cihan Talay'dan gelmişti. Ardından Begüm Çağla Taşkın, Birsel Kılınçcı, Arzu Susantez, Sema Özkan, Didem Ruhi ve Edanur Hancı da sosyal medya üzerinden ayrılık kararlarını duyurdu.

Son olarak projede 3 sezondur aktif bir şekilde rol alan Gözde Şencan ve Yiğit Taşdemir de programa veda etti.

A TAKIMI KAVRAMI KALKTI

Öte yandan Yılmaz Erdoğan yeni sezon tanıtım videosunda, ekipteki alt yapı kavramının kalktığını ve herkesin A takıma yerleştiğini duyurdu.

Kanser tedavisi gören ve sağlık durumunun iyiye gittiği açıklanan oyuncu Arif Güloğlu’nun ve askerliğini tamamlayan oyuncu Hilmi Deler’in yakın bir tarihte ekibe geri katılmaları bekleniyor.