Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, ilçede bulunan balıkçı barınağı ve balıkçı esnafının sorunlarına çözüm bulunmasını istedi.

36 yıl önce Gülyalı Belediyesi’ne tahsis edilen Gülyalı Balıkçı Barınağı’nın 17 ay önce Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla belediyeden alındığını aktaran Başkan Tepe, balıkçı esnafının kum tutucu mendirek sorununun bir an önce giderilmesini istedi.

Resim

PROJEYİ DAHİ TAMAMLAYAMADILAR 

Tepe, sözlerini şöyle sürdürdü; “36 yıl önce Bakanlar Kurulu kararıyla Gülyalı belediyemize tahsis edilen Gülyalı Balıkçı Barınağı, modernleştirme çalışması gerçekleştireceğimiz bir süreçte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 17 ay önce belediyemizden alındı. Geride kalan 500 günlük süreçte bırakın yeni bir proje geliştirip değer katmayı, Gülyalı Belediyesi tarafından başlatılan projeyi dahi tamamlayamadılar. Barınağın ve balıkçı esnafımızın mevcut sorunlarına dahi çözüm bulamadılar. Kooperatif başkanı kum tutma sorununa ilişkin yetkililerden destek talebinde bulunmuş. Balıkçımızın hayati risk yaşamadan ekmeklerini kazanmalarını istiyor, bu haklı talebe amasız, fakatsız sonuna kadar destek veriyoruz. Gülyalı’da her sorunun çözümü için Gülyalı Belediyesi olarak katkı sunmaya devam edeceğiz.”