CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in koronavirüsle mücadele eden CHP'li belediyeleri eleştirmek amacıyla kullandığı 'Partizanlık yapma zamanı değil' açıklamalarına "AKP logolu yardım" videosu ile yanıt verdi.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in koronavirüsle mücadele eden CHP'li belediyeleri eleştirmek amacıyla kullandığı 'Partizanlık yapma zamanı değil' açıklamalarına, AKP logosu ile yapılan bir yardım videosu ile yanıt verdi.

"KİM ŞOV YAPIYOR"

CHP'li Ahmet Kaya'nın sosyal medya hesabından AKP'li Ömer Çelik'e videolu yanıt verdiği açıklamada şu ifadeleri kullandı: "AKP Sözcüsü Ömer Çelik şimdi yaptığı açıklamada "Partizanlık yapma zamanı değil" diyor. Peki bu nedir @omerrcelik ? #kimpartizan #kimşovyapıyor"

ÖMER ÇELİK NE DEMİŞTİ?

AKP Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısı sonrası bugün açıklamalar yaptı. Ömer Çelik açıklamasında CHP'li belediyelerin yardım çalışmalarının engellenmesine dair de konuştu. Çelik, "Koordinasyonsuzluk çıktığı anda salgınla mücadelede zaaf oluşur. Bazı belediyelerin ekmek dağıtılmasının engellendiği haberleri var. Kimsenin hizmet yapması engellenmiyor. Elindeki imkanı herkes pandemi kuruluna getirilecek, oradaki Vefa Sosyal Destek Grupları üzerinden halkımıza dağıtılacak. Bu merkezi bir planlamayla yapılmazsa, mücadelenin doğasına aykırı bir iş yapılmış olur. Bunu yasakçılık gibi sunanlar doğru söylemiyor. Bu bir yalan siyasetidir. Vatandaşa hizmet götürme konusunda yasak yoktur. Şimdiki zaman, partizanlık yapma zamanı değildir. Salgınla mücadele ederken tek bir partimiz var, o da vatandaş partisi." ifadelerini kullanmıştı.