Elazığ’da CHP İl Başkanlığı'nda çalışan Faysal Akgün isimli yurttaşın yaşadığı evin kapısına çarpı işareti konuldu ve "Ölüm" yazıldı. Akgün’ün işaretlemeyi fark etmesinin ardından mahalleye gelen polisler, soruşturma başlattı.

Elazığ'da Rızayi Mahallesi’nde oturan CHP Elazığ İl Başkanlığı’nda çalışan Faysal Akgün'ün kapısının duvarına çarpı işareti ve hilal konularak, ‘Ölün' ifadesi yazıldı. Akgün'ün işaretlemeyi fark etmesinin ardından mahalleye gelen polisler soruşturma başlattı.

"ALEVİLERİN ÜZERİNDE OYUN OYNANIYOR"

Yaşadığı olayı Sözcü'ye anlatan Akgün, şunları söyledi: “Sabah 09:00 gibi uyandığımda poğaça almaya gitmek için evden çıkıyordum evimin kapısını bir açtım ki kapımın yan duvarına çarpı içeri konularak ‘Ölün' yazıldığını gördüm. Bu yazıyı görünce şok oldum sinirden titremeye başladım. Sonrasında abimi çağırdım abim de emniyeti aradı emniyetteki memurlar da gelip inceleme yaptılar. Tarih tekerrür etmeseydi, Maraş’ta da bu katliam yapıldı, Sivas’ta da, Çorum’da da yapıldı. Aynısından burada da Elazığ'da da  Aleviler’n üzerinde oyun oynanıyor. Devletimizi duyarlı olmaya çağırıyorum, gelsinler ne gerekiyorsa yapsınlar.”