Haber: Fatoş Erdoğan

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Daha birkaç gün önce Ecrin burada babasıyla yürüyordu. Yağmur'un kendisine dair, ülkeye dair hayalleri vardı burada sonlandı. Bizi terör saldırıları ile terbiye edemezler. Bizim toplumumuzu bölemezler. Biz güçlü bir ülkeyiz, asil bir milletiz.

Bu zamana kadar terör saldırıları karşısında birlikteliğini korumuş bir ülkeyiz. Huzur içinde, güven içinde bu ülkede ki herkes doysun. Terör saldırıları olmasın, Ülkenin geleceğine dair meseleler konuşulsun tartışılsın istiyoruz. Türkiye'yi terörle yönetmeye çalışan odaklar hiçbir şekilde başarıya ulaşamayacak. 

Terörü de terörden medet umanlarıda, bütün terör örgütlerini de şiddetle lanetliyorum. Biz Türkiye’nin aydınlık geleceğine inanan insanlarız, güçlü bir milletiz Bu zorlukları da aşacağız. Huzur içinde, barış içinde yaşamaya devam edeceğiz 

Buraya gelen, gelemeyen bu acıyı paylaşan yurttaşlarımıza, kalbi burada atan bütün insanlığa, yabancı ülkelerden Bu saldırıyı kınayan herkese teşekkür ediyoruz. Ülkemizin birliğini, bütünlüğünü ne yaparsa yapsınlar bozamayacaklar. Biz aynı şekilde mücadelemizi vermeye devam edeceğiz."