Ceyhan Belediyesi, Cumhuriyet'in kuruluşunun 99'uncu yılını coşkuyla kutlamaya devam ediyor. Kutlamalar kapsamında daha önce Haluk Levent, Emre Tiğit ve Grup Fay’la Ceyhanlılar'ı buluşturan Ceyhan Belediyesi, bu kez Cemil Karaca, Vedat Özbey, Esen Kandemir ve Tuncay Karabay konserleriyle Ceyhanlılar'a bayram coşkusu yaşattı.

Ceyhanlıların büyük ilgi gösterdiği konserde konuşan Başkan Erdem, Ceyhan’ın bağrından kopmuş sanatçılarla Ceyhanlıları Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında buluşturmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm zorluklara, yokluklara rağmen yeni bir ulus oluşturduğunu, 99 yıldan bu yana Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında ilerleyen Türkiye’nin daha modern, daha çağdaş bir yapıya kavuşacağına inandığını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan’daki bayram kutlamalarının günlerce süreceğini söyledi. BAŞKAN ERDEM, CEYHANLILAR'A TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Erdem, “Ceyhan, tüm dünyaya bayramın nasıl kutlanacağını gösterdi, göstermeye devam edecek. Cumhuriyet coşkusu günlerce sürecek. Yaşasın Cumhuriyet. Yaşasın Mustafa Kemal’in askerleri. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına büyük ilgi gösteren, sanatçılara coşkuyla eşlik eden Ceyhanlı kardeşlerime, ablalarıma, ağabeylerime, bacılarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.