Ceyhan Belediyesi, işçi alacaklarının tamamını ödedi. Yapılan 802 bin 539 TL'lik tediye, hakediş ve sosyal denge ödemesinin ardından konuşan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Çalışma arkadaşlarımızın kıymetini biliyoruz” dedi.

Ceyhan Belediyesi, kadrolu işçilerine toplam 119 bin 713 TL hakediş, 135 memuruna da kişi başı bin 887 TL olmak üzere toplamda 254 bin 862 TL sosyal denge ödemesi yaptı. Ceyhan Belediyesi Personel AŞ’deki 417 işçiye de toplu sözleşmeden kaynaklanan hakedişlerini ödeyen Belediye, 417 işçiye 5 günlük tediye karşılığında kişi başı bin 26 lira olmak üzere toplamda 427 bin 963 TL ödeme gerçekleştirdi.Ekim ayı içerisinde hakediş toplamı olan 802 bin 539 lirayı işçilere dağıtan Ceyhan Belediyesi, bu ödemeyle işçilerin tüm alacaklarını ödemiş oldu.

Ceyhan Belediyesi’nin tüm kaynaklarını verimli kullanmak durumunda olduklarını belirten Başkan Hülya Erdem, “Çalışma arkadaşlarımızın kıymetini bilerek hareket ediyoruz. Hiçbir çalışanımızı mağdur etmemeye özen gösteriyoruz. Ailem olarak gördüğüm Ceyhan ilçemizde hizmeti tüm kesimlere ve eşit olarak yayma gayretimizden taviz vermiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu ödemelerle işçilerimizin tamamının alacaklarını ödedik. Ceyhanımız için daha güzel ve daha çeşitli hizmetler üretmek üzere planlama yapıyoruz. Her şey Ceyhan için” diye konuştu.