Çeşme Belediyesi, Alaçatı’da hizmete açılan ve büyük ilgi gören pati parkı Hacımemiş, Ilıca ve Çiftlikköy’de de hayata geçiriyor. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, "Çeşme can dostlarımızla birlikte çok daha güzel. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman onların yanında olacağız" dedi.

İzmir Çeşme Belediyesi, Alaçatı Çamlık Yol'da açtığı pati parkı Alaçatı Hacımemiş, Ilıca Celal Bayar ve Çiftlikköy'de de hayata geçirdi. Çeşme Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından tasarlanan yaklaşık 3’er bin metrekare alanda, köpekler için 7 farklı aktivitenin yer aldığı köpek eğitim parkuru, kum havuzu ve köpek tasma çıkarma alanı bulunuyor. Hayvanseverler için bank olan parkta köpekler için ise tahterevalli, köpek eğitim sehpası, ev figürlü tünel geçit, çift atlama ekipmanı, değişen yükseklikten atlama aparatı, ipli atlama çemberi ve slalom set mevcut. 

"HER MAHALLEYE BİR PATİ PARK"

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, hayvanseverler tarafından yoğun ilgi gören pati parkları ilçe geneline yayacağının müjdesini verdi. Oran, şöyle dedi:

"Hayvan barınağımızı yeniledik, sokak hayvanlarımız için İsmail Ekmekçioğlu Ücretsiz Veteriner Kliniği'ni hayata geçirdik. Şimdi de can dostlarımız için pati parkları Çeşmemiz’e kazandırıyoruz. Hayvanseverlerimiz minik dostlarına burada eğitim vererek, aynı zamanda onlarla keyifli vakit geçirebilecek. Çeşme can dostlarımızla birlikte çok daha güzel, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman onların yanında olacağız. Pati parklarımız şimdiden Çeşmemiz’e hayırlı ve uğurlu olsun.”