Çerkezköy Belediyesi, Türkiye Sakatlar Derneği'nin (TSD), İstanbul'da düzenlediği Engelli Dostu Ödül Töreni'nde ‘Engelli Dostu Belediye’ ödülü aldı.

Çerkezköy Belediyesi, engelli bireylere yönelik yürütülen çalışmalar ve yaşama geçirilen projeler dolayısıyla TSD tarafından ‘Engelli Dostu Belediye’ ödülüne layık görüldü. Ödülü, Belediye Başkanı Vahap Akay adına alan TSD Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, şöyle konuştu:

“TSD’nin 62’nci yıl dönümünün kutlandığı etkinlikte eğitimler verildi, gündem değerlendirildi. Oldukça verimli bir kurul geçirdik. Bir hafta süren kamp sonunda engelli dostu belediyelere, iş insanlarına, sanatçılara ve milli sporculara ödülleri takdim edildi. Çerkezköy Belediyesi de engelli bireylere sağladığı katkılar nedeniyle Engelli Dostu Belediyeler sıralamasında ilk 10’a girdi. Belediye Başkanımız yoğun programı nedeniyle törene katılamadığı için, ödülünü onun adına biz teslim aldık.” 

Başkan Akay ise şunları söyledi:

“Çerkezköy’de en çok önemsediğimiz konulardan birisi de, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapmak. Bu noktada gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla, onlara her alanda katkı sunmaya gayret ediyoruz. Türkiye Sakatlar Derneği'nin, İstanbul'da düzenlediği Engelli Dostu Ödül Töreni'nde, böylesine anlamlı bir ödüle layık görülmek bizleri çok onurlandırdı. Bu ödülü aslında Gülnur Hanım ve yönetimi hak etti. Onların başarılı çalışmalarına biz de Belediye olarak katkı sunmaya gayret ettik. Dolayısıyla öncelikle Gülnur Hanım ve yönetimi başta olmak üzere emeği geçen herkese ve bizi bu ödüle layık gören Türkiye Sakatlar Derneği’ne teşekkürlerimi sunuyorum.”