Deprem bölgesinden Çerkezköy’e gelen Durmaz çiftinin bebeği, dünyaya gözlerini Çerkezköy’de açtı. Miraç bebeği ziyaret eden Çerkezköy Belediyesi görevlileri, Durmaz ailesine 'geçmiş olsun' dileklerini ilettikten sonra aileye, ‘Hoş Geldin Bebek’ hediye paketini takdim etti.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından Hatay’ın Antakya ilçesinden kente gelerek yakınlarının yanına yerleşen Durmaz ailesinin beşinci çocukları, bugün Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde dünyaya geldi. Miraç bebeği ziyaret eden belediye görevlileri, Durmaz ailesine, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. 

Durmaz çiftini tebrik eden görevliler, “Bu üzüntülü günlerinizde Miraç bebeğimiz Çerkezköy’de dünyaya gözlerini açtı. İnşallah ömrü, bahtı açık olur. Her türlü kazadan ve afetten uzak olur. Miraç bebeğimize aile ile birlikte sağlıklı bir ömür diliyoruz. Ailemizin gözü aydın olsun” diye konuştu. 

Antakya’daki evlerinden son anda kendilerini dışarı attıklarını ve hayatta kaldıklarını belirten Durmaz ailesi de “Evden kendimizi son anda dışarı attık ve biz çıktıktan sonra evimiz yıkıldı. Tek tesellimiz çocuklarımın ve ailemizin canının sağ olması. Depremin ardından evimizi, yuvamızı bırakarak buradaki akrabalarımızın yanına yerleştik ve şimdi de Miraç bebeğimize kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ziyaret nedeni ile Çerkezköy Belediye Başkanı’mıza ve sizlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.