Çerkezköy Belediye Başkanı Akay, 'Hoş Geldin Bebek' ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Akay ziyaretleri kapsamında son olarak dört çifti ziyaret ederek, bebeklere uzun ömür diledi; ailelere hediye paketlerini takdim etti.

Başkan Akay, ‘Hoş Geldin Bebek’ ziyaretleri çerçevesinde ilk olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Belediye personeli Hatice Sultan Hanedaroğlu ve Serdar Hanedaroğlu çiftini evlerinde ziyaret etti. Akay daha sonra İstasyon Mahallesi’nde ikamet eden Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün kızı Feyzanur Kılıç ve Furkan Kılıç çiftini evlerinde ziyaret ederek Kılıç Ailesi’nin dünyaya yeni gelen bebekleri Ali Asaf’a sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulundu. 

Akay’ın bir sonraki durağı ise Çerkezköy Haber gazetesi sorumlu yazı işleri müdürü Faik Onur Kaya ve Merve Kaya çiftinin evleri oldu. Akay, ‘Hoş Geldin Bebek’ hediye paketini Kaya Ailesi’ne takdim etti. Akay son olarak Bağlık Mahallesi’nde ikamet eden Evren ve Vesile Özbayraktar çiftini evlerinde ziyaret etti. Özbayraktar ailesinin dünyaya yeni gelen bebekleri Ilgaz Emin’e sağlıklı ve uzun bir yaşam dileyen Akay, hediye paketini Özbayraktar ailesine teslim etti.