Koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafe uyarıları yapılırken Bursaspor'dan tepki çeken bir görüntü geldi. TFF'nin seyircisiz kuralına rağmen Bursaspor Adana Demirspor maçı öncesi seyircili antrenman yaptı.

3 bin Bursaspor taraftarı, sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak tribünde yer aldı. Sosyal mesafe kuralına uymayan taraftarlar yaktıkları meşalelerle, antrenman boyunca takımlarına desteklerini tezahüratlarla sürdürdü.

ADANA DEMİRSPOR MAÇI ÖNCESİ ANTRENMANINI SÜRDÜRDÜ

T24'ün haberine ısınma hareketleriyle antrenmana başlayan yeşil beyazlı oyuncular, sonraki bölümde ise duran top çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın sonuna doğru takımı tekrar tribünlere çağıran taraftarlar, kritik Adana Demirspor mücadelesi öncesi takımlarına bu şekilde destek çıktı.

BURSASPOR BAŞKANI: HEDEFİMİZ SÜPER LİGE ÇIKMAK

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, sezon başındaki hedeflerinin Süper Lig'e direkt çıkmak olduğunu belirterek, çok şanssız maçlar kaybettiklerini ifade etti. "Bu lig enteresan bir lig" diyen Başkan Mestan, "Puan silme cezası alan 3 takımın da küme düşeceğini söylemişlerdi. İkisi küme düştü, biz ise çok şükür şu an Süper Lig'e oynuyoruz. Yarın zor bir rakibe karşı oynayacağız. Onlar da güçlü, biz de şampiyon olmuş bir camiayız. Süper Lig'e çıkarak çifte bayram yaşayacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.