Naldöken Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, eylül ayında hizmete açılacak. 108 tezgah kapasitesi ile bin 220 metrekare kapalı alana sahip olacak pazar yeri inşaatının temel bölümleri tamamlandı. Pazar yeri projesi içinde yer alan 150 metrekare büyüklüğündeki Çocuk Aktivite Merkezi ile 70 metrekarelik zabıta binasında da çalışmalar sürüyor. Naldöken Pazar Yeri, pazar kurulmayan günlerde ise düğün salonu olarak hizmet verecek.

Pazar yeri ile Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi’nin Naldöken mahallesinin önemli bir ihtiyacını karşılayacağını belirten Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, şöyle konuştu:

“Bu proje ile hem yıllardır beklenen pazar yeri ile mahalle sakinlerini buluşturuyoruz hem de çocuklarımız ve anneleri için çocuk oyun ve aktivite merkezini açıyoruz. Pazar yerine bitişik olan parkımızı da yeniden düzenleyerek içine yürüyüş ve spor alanları da ekliyoruz. Çok yakında hem modern bir pazar yerine hem de Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi’ni hizmete açarak çocukların kaliteli zaman geçirmesini sağlarken annelerine gündelik işlerini yapmaları ve kendilerine zaman ayırmaları için imkanı sağlayacağız.”